joi, 7 august 2014

Imbinarea si procesul de Amalgamarea culturilor in moda



Intr-adevar designerii nu trebuie sa se agite prea tare sau sa cutreiere intreg pamantul sa gaseasca inspiratie, lumea este deja sub ochii lor datorita noilor tehnologii si echipamente ce le folosim zilnic. Un tur al lumii si gasitul de de design-uri ce apartin unui anumit stil cultural este mult mai simplu de realizat acum. Pasarelele de afisare a modelelor din primavara lui 2014 au fost pline de modele de design-uri cu decoratii surprinzatoare, broderii elegante, concepte Aztec, elemente si culori vii, toate imbinate ca un cantec multicultural  si multietnic foarte divers.
Lumea modei s-a impacat in sfarsit cu posibilitatea imprumutului de elemente din culturi diferite si in acelasi timp oferind o alta semnificatie obiectului imprumutat. Cei care sunt in industrie de ceva timp stiu ca pentru a supravietui in aceasta lume foarte foarte competitiva trebuie neaparat, este imperios necesar, sa aduci un gust nou, o culoare noua, sa improspatezi permanent creatiile si modelele, intr-un process continuu fara limita. Cel mai important aspect adus de globalizare este nivelul competitiei care a crescut intr-un mod spectaculos datorita tuturor profesionistilor si oamenilor dedicati implicati in aceasta industrie, oameni din intreaga lume. Acest lucru a adus bineinteles mare beneficii consumatorilor de moda si de produse din lumea modei, pentru ca in sfarsit putem afirma ca exista produse pentru toate gusturile, ideile si filozofiile din lume.
Acum, exista cate un creator de moda, mai mic sau mai mare, ce reprezinta nevoile, aspiratiile si ideile de moda fiecarui adept, indiferent din ce stil sau orientare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu